1

KALİTE VE GÜVEN İN DOĞRU ADRESİ

'Profesyonellerin Tercihi' 

  Arayın Halı Yıkama FABRİKA'nızı Kuralım...                 

                                                                7 / 24 hizmet hattı : 0554 806 39 43

KALİTE

Üretilen Halı yıkama makinalarımız kalite kontrol testlerinden geçtikten sonra müşteriye teslim edilmektedir. Aynı zamanda teslim esnasında yine kalite testleri yapılmaktadır.

GÜVEN

Halı yıkama Makinası imalatında müşterilerimizin Güvenini kazanmayı bizim için en büyük başarı olarak benimsedik. Bize duyulan güven için teşekkür ederiz.

GARANTİ

Makinalarımız %100 garanti kapsamındadır. Herhangi bir arıza durumunda teknik ekibimiz müdahale ederek sorunları en hızlı şekilde gidermektedir. 2 yıl garanti 5 yıl yedek parça garantisi

HALI YIKAMA MAKİNASI

  1. BİZİM İŞİMİZ . . .
  2.  
  3. Halı Yıkama Makinası Üretim Sanayisinde 40 Yıllık Tecrübe...EMİN ELLER...
  •  
  • Siz Hayal Edin Biz Üretelim...(STOKLARIMIZ VARDIR )​
  • Halı Yıkama Fabrikanızı Kuralım ( Farkımız kalitemizdir )​
    1.  
    2. Hav alma paketleme ile toz çırpma makinalarımız vardır.( ANINDA TESLİM )
    • Halı yıkama sektörüne yönelik Tam otomatik halı yıkama makinaları ( farklı modellerde ve özel sipariş üretilir ) saatlik yıkama kapasitesi 300-400 m2 ile 120-140 m2 arasında değişen farklı modellerde makinalarımız mevcuttur.Makinalarımız 304 kalite paslanmaz çeliktir.Bütün makinalarımızda alt yıkama ve gelberi ve tazzikle durulama sistemi vardır.Helis üst tarama fırçası mevcuttur.4 adet bağımsız 50 cm lik daire ( meç ) fırçalarımız vardır (meç fırçalardan deterjan ve su istediğimiz oranda dilediğimiz miktarda zaman ayarlı olarak verilebilir.Fırçalarımızın baskı kontrolü hava ile istediğimiz oranda ayarlanır.FIRÇALARIMIZ MAFSALLIDIR.Kullanılan elektrik malzemelerı ve redüktörler 1.  sınıftır.MAKİNAMIZDA TRİGER KAYIŞ VE ZİNCİR DİŞLİ ASLA KULLANMAMAKTAYIZ.
    • Siz değerli müşterilerimizden aldığımız GÜVEN ve destek ile yolumuza devam etmekteyiz...Kalite asla tesadüf değildir...
    • Makinamızın yanında 2 adet halı taşıma arabası 500 lt lik deterjan bidonu halı ıslatma havuzu verilir.Makinalarımız tam faal bi şekilde kurulumu yapılır gerekli eğitim ve teknik bilgiler verildikten sonra müşteriye teslim edilir.
    • 2 yıl garanti 5 yıl yedek parça garantisi...
    • Daha detaylı ve teknik bilgi için aranması rica olunur...
Siz değerli müşterilemizden aldığımız güven ve destek ile yolumuza devam etmekteyiz...Kalite asla tesadüf değildir...